ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χορηγία για την άδεια

Χορηγία για την άδεια
INTIME SPORTS

Στον φάκελο της έφεσης για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός έχει βάλει και χρήματα από χορηγία του ΣΚΑΪ. Αισιοδοξία για θετική έκβαση.

Στην εξασφάλιση της αδειοδότησης έχει ρίξει το βάρος η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του είναι η ανατροπή της πρώτης απόφαση της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", στα νέα στοιχεία που προστέθηκαν στην έφεση που κατατέθηκε, εκτός από το συμφωνητικό για την παραχώρηση της Παιανίας για άλλο ένα χρόνο από την οικογένεια Βαρδινογιάννη υπάρχει μια χορηγία από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό είναι 4-6 εκατ. ευρώ χρήματα που ανεβάζουν τα εγγυημένα έσοδα της ομάδας. Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο ώστε η ομάδα να πάρει την αδειοδότηση και περιμένουν τα ευχάριστα νέα στο τέλος της εβδομάδας με την ελπίδα ότι μπορούν να παίξουν και στην Ευρώπη.

Προγραμματίζουν τη νέα σεζόν υπολογίζοντας ότι θα πάρουν την αδειοδότηση. Οι συζητήσεις με τους παίκτες που είναι άνω των 24 ετών συνεχίζονται και η εντολή που έχει δοθεί προς τους Νταμπίζα και Αναστασίου είναι να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αν τελικά ο Παναθηναϊκός παίξει στην Ευρώπη η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου ενώ το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη είναι στις 18 Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ