ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηαθανασίου: "Όαση ο Φεϊζάλ"

Χατζηαθανασίου: "Όαση ο Φεϊζάλ"
Χατζηαθανασίου INTIME SPORTS

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Ιάκωβος Χατζηαθανασίου μίλησε για τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ, χαρακτήρισε όαση την πρόταση του, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο του Χουάν Ρότσα.

"Υπήρξε μια ενημέρωση προ όλους, μια τοποθέτηση του κ. Φεϊζάλ για την προσφορά των 28 εκατ. ευρώ. Είμαι μιαν όαση στα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός. Πειστήκαμε για την τραπεζική επιταγή σε μεγάλη τράπεζα της Αγγλίας. Αν γίνει το ντιλ ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να πορευτεί τελείως διαφορετικά. Θα ήταν τρελός κάποιος για να πει όχι. Αν ήμουν διοίκηση θα μπορούσα να ελέγξω τη γνησιότητα της επιταγής που έχει κατατεθεί σε συμβολαιογράφο και αν υπάρχουν τα λεφτά να προχωρήσει η συμφωνία.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα το έκανε αυτό. Το να απορρίπτουμε μια πρόταση που δεν έχουμε τσεκάρει καν είναι άσκοπο από την πλευρά της διοίκησης. Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟ έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Είναι όαση η πρόταση Φεϊζάλ", είπε αρχικά στον NovaSport fm 94.6

Για το πως μπορεί να γίνει επαφή μεταξύ του Πρίγκιπα και των μετόχων είπε:

"Είχε κληθεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν ήρθε. Είναι θέμα Αλαφούζου-Φεϊζάλ αν θα συναντηθούν ή όχι. Δεν ξέρω αν ο Φεϊζάλ μπορεί να συμμετάσχει σε ΑΜΚ ή όχι, αλλά τα 28 εκατ. είναι πάρα πολλά λεφτά. Ας ελέγξει η ΠΑΕ την επιταγή, είναι εύκολο να γίνει. Λέμε πως κοροϊδεύει ο πρίγκιπας, αλλά δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πριν μερικά χρόνια. Κάποιοι άνθρωποι κατέβασαν τον κόσμο σε συλλαλητήρια και είπαν πως θα βάλουν ένα σωρό λεφτά. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Να αφήσουμε κατά μέρος τις διχόνοιες και να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Από όσα άκουσα έχω πειστεί πως το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό. Θα πρέπει κάποιος να είναι τρελός για να μην θέλει αυτά τα λεφτά. Κι εγώ δεν ήξερα κάποια πράγματα και είχα αμφιβολίες. Χθες όμως ξεκαθάρισε πως ενδιαφέρεται από τον Απρίλιο για την ομάδα, έκανε πρόταση τον Μάιο που δεν προχώρησε και πλέον επανήλθε με μια καινούρια. Αν θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει. Έχω πειστεί πως τα λεφτά υπάρχουν. Η ΠΑΕ μπορεί να ελέγξει αν η επιταγή είναι δίγραμμη με δικαιούχο την ΠΑΕ. Μπορεί σήμερα ή αύριο το πρωί να έχει επαληθευθεί αυτό. Είπε ο άνθρωπος πως θα βάλει 40 εκατ. για μεταγραφές και 100 για γήπεδο. Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου, οπότε σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν".

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τόνισε:

"Ο Χουάν ακούμπησε ψυχικά τους παίκτες και πήρε το 100% των δυνατοτήτων τους. Κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει ο Φερέιρα, ο οποίος θα έπρεπε να απομακρυνθεί νωρίτερα και τώρα θα είχαμε άλλους 10 βαθμούς. Ο Ρότσα έδωσε ψυχολογία και προσωπικότητα στους παίκτες. Βλέπουμε τον Σεϊταρίδη που είχε κάποια προβλήματα και δεν ήταν ο Γοιούρκας που ξέραμε. Φέτος είναι από τα… παλιά.

Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον Γιούρκα. Ανεβασμένος είναι και ο Σπυρόπουλος. Βοηθούν επιθετικά και ανασταλτικά και είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Αυτός επίσης που μου αρέσει είναι ο Σο. Φαίνεται πως είναι καλός παίκτης, το έχει. Όταν βρει και τα πατήματά του, αφού έλειπε 7 μήνες, νομίζω πως θα γίνεται και καλύτερος. Μετά τον Κατσουράνη, ο Βιτόλο έμεινε μόνος στο κέντρο. Ο Ζέκα δεν είναι αμυντικό χαφ, είναι άλλος ο ρόλος του. Με τον Σο βρίσκονται λύσεις στο κέντρο και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα".

Για τον Χάρη Μαυρία, δήλωσε:

"Τον έχουμε κάνει θεό. Έκανε μια μεγάλη εμφάνιση αλλά πρέπει να σταματήσουμε εκεί. Ο Μαυρίας είναι καλό παιδί. Έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μεγάλος παίκτης. Αν καθίσει και δουλέψει, το μέλλον είναι δικό του. Να μην φτάσουμε όμως σε παραλογισμούς. Να προσγειωθούμε όλοι και μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει κι εμείς να τον βοηθήσουμε. Διαβάζουμε για μεταγραφές και τέτοια, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά του αέρα γιατί θα είναι κρίμα να χαθεί τέτοιος παίκτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ