ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει τα ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Λουντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα βαρύ διάστρεμμα αποκόμισε από το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ρόμπιν Λουντ και ο Φινλανδός που είχε χτυπήσει στο ίδιο σημείο και στα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας θα λείψει από τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς και τον Ρόμπιν Λουντ θα παραταχθεί στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός ενώ το πιθανότερο είναι πως ο Φινλανδός θα χάσει και το πρώτο ματς Κυπέλλου την Τετάρτη στην Λεωφόρο. Ο Λουντ υπέστη ένα διάστρεμμα στο ματς με τον Πανιώνιο, για αυτό και αντικαταστάθηκε αλλά επειδή είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο και στην εθνική του ομάδα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ήδη θεραπεία και το Σάββατο θα κάνει και επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή το απόγευμα κεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Όσοι έπαιξαν βασικοί έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ζέσταμα, άσκηση κατοχής μπάλας και τακτικό παιχνίδι. Θεραπεία έκανε ο Ρόμπιν Λουντ λόγω του διαστρέμματος στην ποδοκνημική ενώ ο Μίγγος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ