ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάλασε του Ντίνα στον Παναθηναϊκό

Χάλασε του Ντίνα στον Παναθηναϊκό
Ντίνας INTIME SPORTS

Ο Κώστας Ελευθεράκης ενημέρωσε την πλευρά του Θανάση Ντίνα ότι δεν θα ολοκληρωθεί αυτή τη χρονική στιγμή η συμφωνία. Μη ικανοποιητικά χαρακτήρισε τα ανταλλάγματα η Παναχαϊκή. Ατομικό ο Πίντο.

Σε "ναυάγιο" οδηγήθηκε η μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης ο οποίος αναμενόταν τη Δευτέρα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το Τριφύλλι ενημερώθηκε ότι τελικά δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή τώρα.

Στο πράσινο στρατόπεδο έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις της Παναχαϊκής από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έτσι πάγωσαν τη μεταγραφή.

Ο Κώστας Ελευθεράκης ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Ντίνα ό,τι οι δύο πλευρές θα τα πουν τον ερχόμενο Μάιο ώστε να κλείσουν τη μεταγραφή τότε. Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Παναχαϊκή η οποία χαρακτήρισε ως μη ικανοποιητικά τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την ματαίωση της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η αιτία της ματαίωσης της μεταγραφής είναι η μη ικανοποίηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στα οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέφερε".

Πρόβλημα με Πίντο

Μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τον Αντρέ Πίντο να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και για αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν το Σάββατο εναντίον του Λεβαδειακού ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ