ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρίσκουν λύση με Εσιέν, Τοτσέ στον Παναθηναϊκό

Βρίσκουν λύση με Εσιέν, Τοτσέ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους Τοτσέ και Εσιέν προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα για το τριφύλλι και μετά τις επαφές που έγιναν την Παρασκευή το θέμα δείχνει να ομαλοποιείται.

Την Παρασκευή (3/11) το πρωί έγινε γνωστό πως οι Τοτσέ και Εσιέν γνωστοποίησαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως αν δεν τους καταβληθούν τα συμφωνηθέντα τότε θα προχωρούσαν σε προσφυγή κατά του τριφυλλιού. Κάτι που θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στους πράσινους.

Τις επόμενες ώρες υπήρξαν αρκετές επαφές με το νομικό γραφείο που εκπροσωπεί τους δυο παίκτες προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μην προχωρήσουν οι δυο ποδοσφαιριστές στην καταγγελία.

Οι πράσινοι χρωστούν στον Εσιέν ένα υπόλοιπο δόσης για τον Οκτώβριο ενώ τη Δευτέρα λήγουν και οι δόσεις Νοεμβρίου που είναι 63.000 ευρώ (21.000 στον Τοτσέ και 42.000 στον Εσιέν).

Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουν αυτά τα χρήματα ή μεγάλο μέρος αυτών προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα. Από την ΠΑΕ τόνιζαν χθες το βράδυ πως: "Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα μέρη προκειμένου να διευθετήσουμε όλα τα θέματα".

Δείχνοντας ότι δεν σταματούν να δουλεύουν πάνω σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται ώστε να μη γίνει αγκάθι για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ Η 1,35 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ

Αφαίρεση βαθμών ζητούν οι Εσιέν και Τοτσέ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday στα Public: Τι ώρα θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα

Νωρίτερα θα ανοίξουν για την black Friday σχεδόν όλα τα καταστήματα της Public. Ποιες προσφορές ανακοίνωσε η εταιρεία

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι επιβάτες από Ελλάδα

Οι επιβάτες από Ελλάδα δεν θα μεταφέρονται πλέον στα γερμανικά αεροδρόμια στο χώρο εκτός Σένγκεν όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή τριμερή συνάντηση μεταξύ Γερμανίας- Ελλάδας- Κομισιόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24