ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βονόρτας: "Βοηθήστε με για να βοηθήσουμε την ομάδα"

Βονόρτας: "Βοηθήστε με για να βοηθήσουμε την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας στις πρώτες του κουβέντες στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησε την βοήθεια όλων ώστε ο Παναθηναϊκός αν μπορέσει να κάνει τρεις νίκες και να κάνει στο τέλος το ταμείο.

Ο Γιάννης Βονόρτας ανέλαβε και επίσημα τη Δευτέρα τα καθήκοντα ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν αυτός ο οποίος τον παρουσίασε στους παίκτες από την στιγμή που δεν ανέβηκε στην Παιανία ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού είπε κατά την παρουσίαση του Βονόρτα: "Μ ετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον κύριο Φάμπρι, ο νέος προπονητής είναι ο Γιάννης Βονόρτας. Είναι δικό μας παιδί, είναι παιδί του Παναθηναϊκού με πολλά χρόνια προσφοράς. Θέλω να τον βοηθήσετε και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να πετύχουμε το στόχο και να βγούμε στην Ευρώπη".

Από την πλευρά του, ο Βονόρτας έδωσε το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές: "Τους περισσότερους σας ξέρω και με ξέρετε. Η κατάσταση είναι δύσκολη το ξέρουμε όλοι. Θέλω να με βοηθήσετε. Απομένουν τρία παιχνίδια και θέλω να τα δώσετε όλα και ότι βγει στο τέλος της σεζόν".

Τους παίκτες εκπροσώπησαν οι αρχηγοί της ομάδας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ορέστης Καρνέζης, οι οποίοι του είπαν: "Θα τα δώσουμε όλα στα τρία τελευταία παιχνίδια για να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Αυτό θέλουμε όλοι. Και αυτοί που θα μείνουν και αυτοί που θα φύγουν".

Μπήκε ο Γιούρκας, ενοχλήσεις ο Τοτσέ

Σε αυτή καθ' αυτή την προπόνηση ο Γιάννης Βονόρτας είδε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να προπονείται κανονικά σε αντίιεση με τον Τοτσέ ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο από το παιχνίδι με τους Κρητικούς ενώ τέσσερις πράσινοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αντίθετα στην προπόνηση πήραν μέρος οι Πίντο και Σεϊταρίδης δίνοντας δυο λύσεις ακόμα στον Γιάννη Βονόρτα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, κ. Γιάννη Βονόρτα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν ο Ταμπάκης και ο Τοτσέ, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

Το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας.

Τέλος, οι Βιτόλο, Ζέκα, Μπουμσόνγκ και Μαυρίας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ