ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρφιά για την ΠΑΕ και παραίτηση από Μακρόπουλο

Καρφιά για την ΠΑΕ και παραίτηση από Μακρόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος βλέποντας την ΠΑΕ να μην ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα και τον Ερασιτέχνη να μην μπορεί να μπαλώσει τις τρύπες που έχει υπέβαλε την παραίτηση του την οποία ανακάλεσε μέχρι νεωτέρας.

Έκτακτο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη την Δευτέρα το απόγευμα με μοναδικό θέμα την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη.

Αφού παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είχαν δώσει τα χέρια πριν από δέκα μέρες ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σχετική συμφωνία και δεν έχουν δοθεί τα χρήματα που απαιτούνταν από την πράσινη ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Αυτό οδήγησε τον Αχιλλέα Μακρόπουλο στο να υποβάλει υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία όμως ανακλήθηκε λόγω επίμονων παρακλήσεων από όλα τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως Πρόεδρος για τα τεκταινόμενα ενώπιον της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης στις 8/4/2013.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ