ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βονόρτας: "Έτοιμοι με Ολυμπιακό"

Βονόρτας: "Έτοιμοι με Ολυμπιακό"
Βονόρτας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και για τις αλλαγές των Κουίνσι και Σισοκό

"Η ομάδα ήταν πολύ κουμπωμένη με κακή ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη και εκεί είχε πέσει το βάρος της προετοιμασίας. Στο δεύτεροημίχρονο τα καταφέραμε παίξαμε πολύ καλά, υπήρχε πλήρης κατοχή,ενώ στο τέλος άνοιξε το ματς και εκεί έκανε ευκαιρίες ο Πανιώνιος. Νομίζω ότι οι παίκτες μου δώσανε ότι είχανε φάνηκε ότι θέλουν να κερδίσουνε.

Τα ποσοστά έδειξαν 36 τελικές., οπότε οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών. Παίξαμε στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Η υπόθεση των πλέι οφ δυσκολεύει αλλά εμείς συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για τις αλλαγές του Κουίνσι και του Σισοκό:

"Δεν ήταν αυτή η εικόνα που χρειαζόμασταν από τον Κουίνσι, έμενε εκτός παιχνιδιού αρκετές φορές. Όσο για τον Σισοκό έδειξε σημάδια κόπωσης και ήθελα περισσότερα επειδή ανέβαιναν οι μπακ και ήθελα έναν να μαρκάρει".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν που παίζουνε. Τα διάφορα γεγονότα που έχουν γίνει τους έχουν επηρεάσει. Θα είναι έτοιμοι και ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό".

Για την διαιτησία:

"Από ότι μου είπανε υπάρχει μια φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο που είναι πέναλτι. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια… Δεν το γνωρίζω γιατί όλα τα λάθη γίνονται μόνο εναντίων μας. Αυτή η ερώτηση πλανάται χρόνια. Είναι γνωστά αυτά τα πράγματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ