ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός εναντίον Κάκου

Α. ΚΑΚΟΣ, Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Χ. ΚΟΥΛΑ
Κάκος INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά την τιμωρία του διαιτητή Τάσου Κάκου για καθυστέρηση της διακοπής του αγώνα με τον Άρη με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του Νίκου Μαρινάκη (videos).

Δυο ημέρες μετά το τέλος του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός 0-2, η πράσινη ΠΑΕ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Τάσου Κάκου, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως υπεύθυνο για την καθυστέρηση της διακοπής του αγώνα στη φάση του τραυματισμού του Νίκου Μαρινάκη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο 55ο λεπτό του αγώνα Κύργιας και Μαρινάκης συγκρούστηκαν με τον δεύτερο να πέφτει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι διεκόπη μετά από παραινέσεις των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων έτσι ώστε να εισέλθει εντός των τεσσάρων γραμμών το ιατρικό τιμ.

Ο ποδοσφαιριστής συνήλθε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς όλα είναι καλά. Για τον Παναθηναϊκό όμως όχι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση και καθιστά υπεύθυνο για την καθυστέρηση της διακοπής του αγώνα τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Κάκο, ζητώντας την τιμωρία του.

'Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Α. Κάκου.

Η καθυστέρησή του να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα μετά από τραυματισμό ποδοσφαιριστών στο κεφάλι (όπως προβλέπει άλλωστε και ο κανονισμός) είναι ανεπίτρεπτη και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Μαρινάκη''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ