ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Βλέπει" Τέσκερ ο Παναθηναϊκός

"Βλέπει" Τέσκερ ο Παναθηναϊκός

Tην περίπτωση του Γερμανού στόπερ της Χόφενχάιμ Στέφαν Τέσκερ εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Την περίπτωση απόκτησης του Στέφαν Τέσκερ της Χόφενχάιμ εξετάζει ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday".

O Τέσκερ αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και στην θέση του αριστερού μπακ. Ο 22χρονος Γερμανός έχει συμβόλαιο ένα ακόμα χρόνο με την Χόφενχάιμ ενώ την περσινή σεζόν είχε μόλις έξι συμμετοχές (τέσσερις στο πρωτάθλημα και δύο στα μπαράζ παραμονής με την Κάιζερλάουτερν), λόγω τραυματισμού που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις μήνες.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σάλκε και σε ηλικία 14 ετών βρέθηκε στην Τβέντε. Το Γενάρη του 2011 δόθηκε δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ (Β' Ολλανδίας) για να πάρει παιχνίδια. Αγωνίστηκε σε 15 ματς και το καλοκαίρι γύρισε στους νέους της Τβέντε, όπου είχε προπονητή τον Πάτρικ Κλαϊφερτ.

Τον Γενάρη του 2012 πήγε στην Χόφενχάιμ και έπαιξε σε 13 ματς με τους Νέους μέχρι πέρσι που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Έχει χριστεί 7 φορές διεθνής με την Κ-21 της Γερμανίας.

Ο Τέσκερ εμφανίζεται ως ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, αλλά και δύσκολη. Η ομάδα του θέλει να τον κρατήσει και ο Παναθηναϊός θα πρέπει να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει.

Το κασέ του 22χρονου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς ανέβηκε από την ομάδα Νέων τη σεζόν που πέρασε και δεν είχε μεγάλο συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ