ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτόλο: "Περήφανος που παίζω στον Παναθηναϊκό"

Βιτόλο: "Περήφανος που παίζω στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν Βιτόλο, Λαγός και Καπίνο για το μέλλον του Παναθηναϊκού

"Όποιος φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένος πάντα να κερδίζει. Θέλαμε ν' αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με νίκη κυρίως για τους φιλάθλους μας. Πιο σημαντικό από τα γκολ είναι η νίκη για την ομάδα", είπε αρχικά ο Ισπανός άσος.

Για το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός: "Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν μεγάλη μια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε καλά σε όλους τομείς τη φετινή σεζόν. Ήταν ένα σύνολο λαθών. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη τη νέα σεζόν".

Για το αν θα παραμείνει στους πράσινους: "Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και από ότι έχω καταλάβει, η διοίκηση θέλει να με κρατήσει. Είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα μιας εκ των καλύτερων ομάδων του κόσμου. Ο μόνος λόγος να φύγω είναι να αποτελέσω πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό".

Λαγός: "Αξίζαμε τη νίκη"

Αρχικά ο Τάσος Λαγός τόνισε: "Πετάξαμε πολλούς βαθμούς στο ΟΑΚΑ κόντρα σε μικρότερες ομάδες και αυτό μας στοίχησε στη χρονιά. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, καθώς αλλάξαμε τέσσερις προπονητές. Αφήνουμε πίσω τη φετινή σεζόν και κοιτάμε την επόμενη".

Για την παρουσία των νέων παιδιών: "Όλοι περιμένουμε τις ευκαιρίες μας και είναι σημαντικό που ο Παναθηναϊκός μας τις δίνει. Το μέλλον είναι μπροστά μας".

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές διαφορετικές θέσεις: "Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ αλλά παίζω σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής μου".

Καπίνο: "Είμαι αισιόδοξος"

Αρχικά ο Στέφανος Καπίνο τόνισε: "Ήταν ένα ματς στην έδρα μας που έπρεπε να κερδίσουμε. Κλείσαμε νικηφόρα μια χρονιά που δεν πήγε καλά. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν δει τι φταίει ώστε να αλλάξουνε τα πράγματα. Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά".

Για το πέναλτ: "Δεν ξέρω τι έγινε. Σημασία έχει ότι δέχθηκα γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ