ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιντεοθεραπεία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Βιντεοθεραπεία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Για περισσότερο από μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είδαν βίντεο από παιχνίδια του Ολυμπιακού και πραγματοποιήθηκε η σχετική ανάλυση. Όλοι παρόντες πλην Μπαϊράμι στο πρόγραμμα.

Με βιντεοθεραπεία που κράτησε περισσότερο από μισή ώρα ξεκίνησε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο τεχνικός των πράσινων Γιάννης Αναστασίου με το που συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του τους έβαλε στην αίθουσα προβολής και έβαλε το "DVD" να παίζει για περισσότερη από μισή ώρα.

Ο Αναστασίου με την βοήθεια των συνεργατών του είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο με αποσπάσματα από παιχνίδια του Ολυμπιακού και μάλιστα από τα τελευταία ματς χωρίς την παρουσία του Μήτρογλου ενώ υπήρχαν και αποσπάσματα από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 40χρονος τεχνικός με το επιτελείο του σταμάτησαν πάρα πολλές φορές το βίντεο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το τι πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στην διάρκεια του αγώνα. Επίσης ανέλυσε αρκετά τις στημένες φάσεις αλλά και πως κινούνται κάποιοι παίκτες των "ερυθρόλευκων" τους οποίους θεωρεί σημαντικούς για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση αυτή καθ' αυτή άπαντες οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών με μοναδικό απόντα τον σε άδεια Μπαϊράμι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας, τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Μέντες γυμνάστηκε κανονικά και την Παρασκευή και το αν θα συμπεριληφθεί η όχι στην αποστολή θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα πάρει ο Γιάννης Αναστασίου το Σάββατο το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ