ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέμερ: "Με εξιτάρει η μεταγραφή"

Βέμερ: "Με εξιτάρει η μεταγραφή"
INTIME SPORTS

Ο Γιενς Βέμερ δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε να έχει λίγη από την αίγλη του Μάρκους Μινχ. Το Sport24.gr ήταν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και σας μεταφέρει τις δηλώσεις και το ρεπορτάζ. (vds)

Στις... δεύτερες δηλώσεις του επί αθηναϊκού εδάφους, αλλά στις πρώτες του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, προχώρησε ο Γενς Βέμερ έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γερμανός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεταγραφής του.

Το Sport24.gr ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν, κατά την υπογραφή του συμβολαίου του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γενς Βέμερ, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήρθα για τίτλους και για να παίξω στην Ευρώπη.

Πως αισθάνεσαι που είσαι εδώ και που υπογράφεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της παναθηναϊκής οικογένειας.

Στην Πάντεμπορν παύλευες για να αποφύγεις τον υποβιβασμό, ενώ, τώρα θα διεκδικείς τίτλους και θα παίζεις στην Ευρώπη. Είσαι έτοιμος για αυτή τη διαφορά;

Ναι, είμαι έτοιμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Σε εξιτάρει αυτή η μεταγραφή;

Σίγουρα. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα. Θα δούμε, όμως, τι θα γίνει και πως θα τα καταφέρουμε.

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

Εύχομαι να μας υποστηρίξουν και να είναι κοντά μας.

Πριν μερικά χρόνια, στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε με επιτυχία ένας άλλος Γερμανός, ο Μάρκους Μινχ. Πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις ανάλογη επιτυχία;

Ήταν ένας μεγάλος παίκτης. Αν μπορούσα να καταφέρω έστω και λίγα απ' όσα έκανε, όλα θα πάνε καλά.

Υπέγραψε για τρία χρόνια

Ο Γιενς Βέμερ προσήλθε στα γραφεία της ΠΑΕ αργοπορημένος, λόγω της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων που προηγήθηκαν. Μάλιστα, από το Τριφύλλι ζήτησαν συγνώμη για την αργοπορία, εξηγώντας, όμως, ότι "αυτά συμβαίνουν σε μία μεταγραφή".

Ο Γερμανός συνοδευόταν από τη σύζυγο του και από τους δύο ατζέντηδες του, τον Γερμανό και τον Έλληνα συνεργάτη του.

Τον υποδέχτηκαν τα στελέχη της διοίκησης, τον οδήγησαν στον αίθουσα όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του, τριετούς διάρκειας και ακολούθησαν οι απαραίτητες φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, πήγε στους δημοσιογράφους για τις προγραμματισμένες δηλώσεις του, φορώντας ένα κασκόλ του Τριφυλλιού, κίνηση που σχολιάστηκε. Αφού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αποχώρησε για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει.

Ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και νιώθω ότι εδώ μπορώ να τη βρω, διεκδικώντας τίτλους και παίζοντας στην Ευρώπη με τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και να ικανοποιήσω τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Βέμερ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ