ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαρδινογιάννης: "Έπρεπε να υποβιβαστούν"

Βαρδινογιάννης: "Έπρεπε να υποβιβαστούν"
INTIME SPORTS

O Γιώργος Βαρδινογιάννης καυτηρίασε τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσε το παρών σε συμπόσιο που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Αθλητικού Δικαίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου, με θέμα τον νέο αθλητικό νόμο, αλλά και τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα και του ντόπινγκ.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, κλήθηκε επίσης, να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Τόνισε ότι ο υποβιβασμός ομάδων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων ήταν κατ' επιλογή και πως στην ουσία εφαρμόστηκε η σκοπιμότητα των νόμων και όχι ο ίδιος ο νόμος.

"' Εγινε καινούργιος αθλητικός νόμος... Μα οι παλιοί έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα; Τι να τον κάνουμε τον καινούργιο νόμο όταν δεν εφαρμόζονται αυτά που περιλαμβάνει. Το μήνυμα στέλνουμε στην νεολαία, όταν μιλάμε επίσημα στο κοινοβούλιο για στημένους αγώνες;

Τι θα πει στημένοι αγώνες... Γιατί πέρσι το καλοκαίρι δεν πήγαν κατευθείαν στην Β' Εθνική, στην Γ΄Εθνική όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες, παρά έγινε κατ' επιλογή. Εφαρμόστηκε ο νόμος ή σκοπιμότητα των νόμων;".

O Γιώργος Βαρδινογιάννης έλαβε το βραβείο "Απόλλων Νόμιος" για την συνολική του προσφορά στην εδραίωση του επαγγελματικού αθλητισμού στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ