ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο

Στη Βουλή το νομοσχέδιο
INTIME SPORTS

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου κατατίθεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο και θα ψηφιστεί την επομένη 15/2 κατά άρθρο του ανοίγοντας τον δρόμο για τους επίδοξους αγοραστές.

Τα ψέμματα τελειώνουν για την έλευση χρημάτων από την Σαουδική Αραβία η μη για τον Παναθηναϊκό την προσεχή εβδομάδα καθώς αναμένεται με βάση τις τελευταίες πληροφορίες να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την είσοδο ξένων αγοραστών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με βάση τις πληροφορίες που διαρρέουν από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο θα κατατεθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, θα συζητηθεί και μια μέρα αργότερα θα τεθεί προς ψήφιση.

Ο αθλητικός νόμος μετά τόσες καθυστερήσεις βρίσκει τον δρόμο προς την ολομέλεια και το αργότερο μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχει ψηφιστεί.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τους επίδοξους αγοραστές, εξ Σαουδικής Αραβίας, αν υπάρχουν βέβαια καθώς όλο αυτό τον καιρό το μεγαλύτερο αγκάθι και εμπόδιο με βάση τα όσα ισχυριζόταν ο Βλάσης Τσάκας ήταν η ψήφιση του νόμου.

Η οποία με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, θα κατατεθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να συζητηθούν οι διατάξεις του και να εκφραστούν οι όποιες διαφωνίες και θα ψηφιστεί κατ' άρθρο μία μέρα αργότερα, στις 15/2

Φυσικά, επίσημη επιβεβαιώση δεν υπάρχει ακόμα και σε συνδυασμό με το γεγονός πως το πολιτικό σκηνικό παραμένει ρευστό, ουδείς μπορεί να αποκλείσει νέα καθυστέρηση. Επί της αρχής ο αθλητικός νόμος έχει ψηφιστεί από τα τρία κόμματα που συγκροτούν την Κυβέρνηση συνασπισμού.

Διεργασίες σε εξέλιξη

Ένδειξη για το ότι αυτή τη φορά ο αθλητικός νόμος όντως προωθείται στην Ολομέλεια, αποτελεί η κίνηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σάββα Εμινίδη, να καταθέσει πρόσθετη τροπολογία. Με την υποστήριξη και άλλων βουλευτών, επιθυμεί να προστεθεί μία διάταξη στο κείμενο του νομοσχεδίου που φέρει τίτλο "Για την προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου".

Ο εισηγητής του αθλητικού νόμου για το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε ταχύτατα, προκειμένου να προλάβει την κατάθεση και την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής. Η διάταξη του έχει να κάνει με τη δυνατότητα αδειοδότησης σε αθλητές και προπονητές που εργάζονται στο Δημόσιο και θα πάρουν μέρος στην Ολυμπιάδα του 2012.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ