ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαρε πράσινους και Πολωνούς ο Νταμπίζας

Τσέκαρε πράσινους και Πολωνούς ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στην Κατερίνη και είδε από τις εξέδρες του γηπέδου την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία έχοντας τα βλέμματα του στραμμένα στους Λαγό, Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρινάκη.

Στην Κατερίνη για να δει από τις εξέδρες του γηπέδου του Πιερικού βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων Νίκος Νταμπίζας. Ο άνθρωπος του τριφυλλιού όπως είναι φυσικό είχε στραμμένη την προσοχή τους στους τέσσερις πράσινους που μάλιστα ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα.

Ο λόγος για τους Καρέλη, Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρινάκη ενώ και οι τέσσερις έπαιξαν σε όλο το ματς. Στον Παναθηναϊκό όπως είναι φυσικό παρακολουθούν την εξέλιξη του Μαρινάκη καθώς μπορεί να αγωνίζεται ως δανεικός στην Νίκη Βόλου ανήκει όμως ακόμα στο τριφύλλι και φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον για την εξέλιξη.

Ο στόχος του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού ήταν πλην το τσεκάρισμα των τεσσάρων και να παρακολουθήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Πολωνίας που θα μπορούσαν να απασχολήσουν στο μέλλον το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ