ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσακώθηκαν Φερέιρα-Σιμάο

Τσακώθηκαν Φερέιρα-Σιμάο
INTIME SPORTS

Επεισοδιακή ήταν η προπόνηση της Δευτέρας για τον Παναθηναϊκό με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Σιμάο Μάτε να έχουν έντονο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο Μοζαμβικανός να μένει εκτός αποστολής για το ματς με την Μακάμπι

Είναι που είναι κακό το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την εμφάνιση και την ήττα από την Μακάμπι στο Ισραήλ, παραμονές του επαναληπτικού αγώνα, προστέθηκε και το επεισόδιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Σιμάο Μάτε, που οδήγησε τον Μοζαμβικανό παίκτη εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Δευτέρας και κατά την διάρκεια του διπλού, ο Σιμάο έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα και παραλίγο να τον τραυματίσει. Αυτή η ενέργεια προκάλεσε την έκρηξη του Φερέιρα, ο οποίος διέκοψε το δίτερμα και άρχισε τις παρατηρήσεις στον 24χρονο χαφ σε πολύ έντονο ύφος.

" Τι κάνεις; Δεν είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια μαρκαρίσματα στις προπονήσεις. Δεν είναι παιχνίδι εδώ" είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός στον Σιμάο και συνέχισε τις έντονες παρατηρήσεις.

Ο Μοζαμβικανός, από την πλευρά του αντέδρασε και αυτός έντονα σε αυτά που έλεγε ο Φερέιρα, λέγοντας του: " Δεν με σέβεσαι και το δείχνεις. Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι".

Οι δύο άνδρες συνέχισαν την αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο Φερέιρα να στείλει τον Σιμάο στα αποδυτήρια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται να κάλεσε στο γραφείο του, τον Σιμάο με τον τελευταίο να αρνείται να πάει και έτσι ακολούθησε ο αποκλεισμός του από την 18άδα του αγώνα με την Μακάμπι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ