ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριπλό χτύπημα... από τον Γιάννη Αλαφούζο

Τριπλό χτύπημα... από τον Γιάννη Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε στην διάρκεια του Δ.Σ. τα μέλη του πως επετεύχθη οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση των μετοχών στο υπό ίδρυση σωματείο καθώς επίσης ότι ο Τζίγγερ ανέλαβε επισήμως τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ αλλά και ότι θα παραχωρήσει την Παιανία δωρεάν για ένα χρόνο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υπέγραψε το απαραίτητο έγγραφο για τη μεταβίβαση των μετοχών του στο "Σωματείο". Οι μετοχές θα κρατηθούν μέχρι την ίδρυση του "Σωματείου" από την DELOIT.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει αναλάβει τον έλεγχο του νέου εγχειρήματος και είναι εκείνη που θα κρατήσει τις μετοχές του Τζίγγερ μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται ώστε να πάρει "σάρκα και οστά" το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ΓΗΠΕΛ και η Παιανία

Πέρα από το θέμα των μετοχών υπήρξαν εξελίξεις και σε δύο ακόμα, αυτό της ΓΗΠΕΛ και σε εκείνο της Παιανίας.

Στη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, η πλευρά του δεύτερου ανέλαβε επισήμως όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί προκύψουν από την ΓΗΠΕΛ.

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συμφώνησε να παραχωρήσει στην ΠΑΕ την Παιανία για έναν χρόνο δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Μάλιστα και ο Δημήτρης Γόντικας επιβεβαίωσε εν συνεχεία το σχετικό ρεπορτάζ στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ