ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αδειοδότηση"

Γόντικας: "Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αδειοδότηση"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας αφού πρώτα επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στο Δ.Σ. σχετικά με τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τόνισε ότι η μάχη για την αδειοδότηση συνεχίζεται.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας:

"Οι ειδήσεις της ημέρας είναι ότι όπως μας ενημέρωσε ο κ. Αλαφούζος υπογράφτηκε η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών του κ. Βαρδινογιάννη στο Σωματείο. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται επισήμως σχετικός όρος ανάληψης ευθυνών για τη ΓΗΠΕΛ από τον κ. Βαρδινογιάννη, καθώς επίσης υπάρχει και μία σύμφωνία μεταξύ των κ.κ. Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση της Παιανίας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν χωρίς κάποιο αντάλλαγμα".

Για την αδειοδότηση: "Δεν έχει τελειώσει το θέμα. Δεν έχει τελειώσει η προσπάθειά μας. Δεν έχουμε ενημερωθεί και επίσημα από την ΕΠΟ ως προς τις αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής γιατί τα υπόλοιπα αφορούν το Δ.Σ."

Για το δάνειο: "Είναι κάτι που είναι σε εξέλιξη αλλά αφορά τα μέλη του Δ.Σ. Η προσπάθεια υπάρχει πάντως".

Για το εάν υπάρχει αισιοδοξία για την αδειοδότηση: "Δεν υπάρχουν δεδομένα σήμερα. Η προσπάθεια μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά συνέπεια δεν έχει νόημα να πούμε κάτι με τα σημερινά δεδομένα. Γιατί άλλα είναι τα δεδομένα σήμερα και άλλα θα είναι στην δευτεροβάθμια".

Για το εάν θα προλάβει:"Αυτό θα το δούμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή"

Για τον Φερέιρα:"Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά το Δ.Σ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ