ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Το όνειρο πραγματικότητα"

Τριανταφυλλόπουλος: "Το όνειρο πραγματικότητα"
Τριανταφυλλόπουλος

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Σεϊταρίδης για την κλήση του από τον εισαγγελέα.

"Σήμερα πραγματοποίησα το όνειρο μου αλλά έχω πάντα στο μυαλό μου να δώσω τα πάντα για την ομάδα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ένα καλόπρώτοημίχρονο και ώρα με την ώρα μας έπεφτε η ψυχολογία", είπε αρχικά ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Ξεκινάμε να παίξουμε αλλά όσο δεν έρχεται το γκολ τα πράγματα γίνονται δύσκολα και οκόσμοςτου Παναθηναϊκού δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει. Τώρα με την Τότεναμ στόχος μας είναι να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σήμερα είχα λίγο άγχος στην αρχή αλλά δεν είχα στο μυαλό μου την ατομική διάκριση αλλά τη νίκη της ομάδας μου".

Σεϊταρίδης: "Δεν είχα κακή πρόθεση"

Από την πλευρά του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στάθηκε στην κλήση του από τον αθλητικό εισαγγελέα: " Εγώ δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να θίξω κανέναν, ούτε να δυσφημίσω το άθλημα αλλά θέλησα να σχολιάσω κάτι που κατά τη γνώμη μου ήταν λάθος και αποτελείμέροςενός γενικότερου προβληματισμού για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον οποίο πιστεύω ότι συμμερίζονται οι περισσότεροι. Προφανώς οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν".

Δείτε τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη να σχολιάζει τη φάση στο 10' όπου ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε πέναλτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ