ΣΤΗΛΕΣ

Οι επίμαχες φάσεις της 5ης αγωνιστικής

Οι επίμαχες φάσεις της 5ης αγωνιστικής

Δείτε την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 5ης αγωνιστικής από τον πρώην διαιτητή Κωνσταντίνο Παπασταμάτη στη διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL.

Ο πρώην διαιτητής και σχολιαστής στην εκπομπή SUPER BALL, Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις της 5ης αγωνιστικής στη Super League.

Το ματς του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης έχει την τιμητική του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στο ΟΑΚΑ όπου ο Κουκουλάκης δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του Αστέρα καθαρά. Θα έπρεπε να τον ενημερώσει για την παράβαση και ο α' βοηθός, αλλά και αυτός έκρινε λάθος. Από τον υπόλοιπο αγώνα ξεχωρίζουμε τη φάση που ο Περόνε υποδείχθηκε κακώς οφσάιντ ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο άφησαν ποδοσφαιριστή της Τρίπολης να σουτάρει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Τέλος σωστή είναι η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον παίκτη του Αστέρα. Η Διαιτησία σε αυτόν τον αγώνα κρίνεται κακή για την εμπειρία του Κουκουλάκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ

Στο παιχνίδι αυτό είχαμε τον Αρετόπουλο όπου σε γενικές γραμμές είχε μια καλή διαιτησία. Θεωρώ ότι έκανε υπερβολική χρήση της κίτρινης κάρτας και θα μπορούσε να επιβληθεί με διαφορετικό τρόπο. Ήμουνα στο παιχνίδι και κρίνω από κοντά ότι η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) ήταν σωστή για τον παίκτη της ΑΕΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΦΗ

Ο Στυλιάρας ήταν ο άρχοντας του αγώνα και τα πήγε αρκετά καλά, σωστά απέβαλλε τον παίκτη της Κέρκυρας, λάθος υποδείχθηκε όμως οφσάιντ παίκτης του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπάς είχε ένα εύκολο βράδυ και σωστά χειρίστηκε τις δυο ομάδες και τους ποδοσφαιριστές πετυχαίνοντας στο έργο του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- ΒΕΡΟΙΑ

Διαιτητής ήταν ο Δασκαλόπουλος ένας ικανός και νέος διαιτητής που μπορεί να τα καταφέρει και σε δυσκολότερες αναμετρήσεις. Ένα λάθος έγινε όταν υποδείχθηκε -κακώς- ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ οφσάιντ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ- ΞΑΝΘΗ

Στα Περιβόλια διαιτητής ήταν ο Ντίτσος. Σωστά απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης που χαστούκισε αντίπαλό του, θα έπρεπε όμως να δείξει και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πλατανιά που με την συμπεριφορά του προκάλεσε τον αντίπαλό του. Γενικά πρέπει ο συγκεκριμένος διαιτητής να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Ο Τάσος Κάκος διεύθυνε το παιχνίδι και με την ψυχραιμία του κατόρθωσε να έχει μια καλή διαιτησία. Υπήρχε μεγάλη ένταση στο τέλος, προκλήσεις ποδοσφαιριστών, αψιμαχίες και σπρωξίματα. Σωστές οι αποβολές στους παίκτες του ΠΑΟΚ, σωστή και στον ποδοσφαιριστή του Άρη αλλά και οι κίτρινες κάρτες. Γενικά είμαι της άποψης ότι όταν ελέγχονται πειθαρχικά τόσοι ποδοσφαιριστές κάτι δεν έγινε σωστά. Πιστεύω ότι από την πλευρά της διαιτησίας υπήρξε σωστή αντίδραση από όλη την διαιτητική ομάδα και η γκρίνια του κ. Δώνη προήλθε από την ένταση το αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ