ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρία στα τρία για τον Μπεργκ

Τρία στα τρία για τον Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ άνοιξε λογαριασμό και στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην δεύτερη συμμετοχή του, για την φετινή σεζόν με το γκολ του κόντρα στην Βέροια και έγινε μόλις ο δεύτερος πράσινος που έχει το απόλυτο.

Δώδεκα παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν βρει την φετινή σεζόν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αλλά μόνο δυο είναι αυτοί που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο έχοντας σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις που έχει παίξει το τριφύλλι. Ο λόγος για τον Ατζαγκούν και τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός την Κυριακή κόντρα στην Βέροια έκανε την δεύτερη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα, ελέω του τραυματισμού του που τον είχε αφήσει εκτός και κατάφερε και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο ματς με τον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα της σεζόν όταν και τραυματίστηκε δεν είχε σκοράρει.

Έτσι μετά το γκολ που πέτυχε την Κυριακή το βράδυ ο Μπεργκ έκανε το τρία στα τρία φτάνοντας μια επίδοση που όπως γράψαμε ήδη έχει και ο άσος από τη Νιγηρία.

Μόνο που σε ότι έχει να κάνει με τον 28χρονο σκόρερ το επίτευγμα του είναι σαφώς πιο δύσκολο και άξιο αναφοράς καθώς έχει παίξει σε ελάχιστα παιχνίδια αλλά έχει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στις τρεις διοργανώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σουηδός έχει σκοράρει επτά γκολ στα οκτώ ματς που έχει παίξει φέτος με το τριφύλλι έχοντας ένα γκολ σε δυο αγώνες πρωταθλήματος, ένα γκολ σε ένα ματς Κυπέλλου και πέντε τέρματα σε πέντε Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει, πετυχαίνοντας βέβαια τέσσερα στην αναμέτρηση με την Μίντιλαντ.

Συνολικά τώρα ο Μπεργκ μετά και τα δυο τελευταία του γκολ κόντρα σε Ντιναμό Μόσχας και Βέροιας έχει φτάσει τα 3-30 γκολ σε 48 εμφανίσεις ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 17 τέρματα σε 37 παρουσίες με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ