ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρία νέα πρόβλημα για τον Φερέιρα

Τρία νέα πρόβλημα για τον Φερέιρα
INTIME SPORTS

Οι Μαυρίας, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με τον Άρη.

Τρεις επιπλέον πονοκεφάλους έχει να αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τους Μαυρία, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδη να μην προπονούνται.

Ο Σουηδός μάλιστα θα μείνει για δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης ενώ ο Ιωαννίδης για τρεις. Όσο για τον 20χρονο άσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή.

Άσχημα ήταν τα μαντάτα από την προπόνηση της Πέμπτης για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να εγκαταλείπουν το πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Μπιάρσμιρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού, και αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων για περίπου 2 εβδομάδες.

Επίσης, ο Ιωαννίδης εγκατέλειψε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού, και αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων για περίπου 3 εβδομάδες.

Τέλος, ο Μαυρίας δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφριά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ