ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματίστηκε στο 79' ο Αναστασίου

Τραυματίστηκε στο 79' ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Την ώρα που ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε το πέναλτι στον Βαλντέζ ο Γιάννης Αναστασίου δέχτηκε ένα αντικείμενο από την εξέδρα με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ήταν το 79' του "αιώνιου" ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όταν ο Σιδηρόπουλος είχε υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Βαλντέζ και ο Γιάννης Αναστασίου διαμαρτυρήθηκε για αυτή την απόφαση γυρνώντας προς τον πάγκο της ομάδας του.

Εκεί από τις θύρες που είναι πάνω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ένας... που σίγουρα δεν είναι φίλαθλος της ομάδας του πέταξε ένα ποτήρι γεμάτο αναψυκτικό προς τον προπονητή του τριφυλλιού.

Αυτό ήταν γεμάτο και έσκασε στο πρόσωπο του 40χρονου τεχνικού και τον βρήκε στο μάτι με αποτέλεσμα ο Αναστασίου να σωριαστεί στο έδαφος.

Τραυματίστηκε στο 79' ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Αμέσως έτρεψε από πάνω του ο Μίτσελ για να δει τι έγινε καθώς και να συμπαρασταθεί στον Γιάννη Αναστασίου ενώ και το ιατρικό τιμ των πράσινων έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον κόουτς του τριφυλλιού και του έδεσε το μάτι.

Ο 40χρονος τεχνικός μετά από τρία-τέσσερα λεπτά με δεμένο το ένα του μάτι συνέχισε να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ