ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυμάτισαν και τον Γουακάσο

Τραυμάτισαν και τον Γουακάσο

Αφρικανική ιστοσελίδα "ανακάλυψε" ότι ο Μουμπάρακ Γουακάσο έχει τραυματιστεί και δεν πρόκειται να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα.

Δεν φτάνουν στον Παναθηναϊκό οι πολλοί πραγματικοί τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών του, τώρα έχει και τους φανταστικούς...

Όπως αυτός που ανακάλυψε ένα αφρικανικό σάιτ, ο Γκανέζος χαφ δεν αγωνίστηκε εναντίον της Σταντάρ Λιέγης, επειδή είναι τραυματίας. Φυσικά, η πραγματικότητα είναι πως ο ποδοσφαιριστής εξέτισε την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινή τους, από την αποβολή του με τον Άγιαξ.

Το δημοσίευμα το προχώρησε ακόμα περισσότερο, υποστηρίζοντας πως ο Γουακάσο θα απουσιάσει από το ματς της Γκάνας με την Αίγυπτο, στις 13 Νοεμβρίου στην Αλεξάνδρεια, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Γουακάσο υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Επιπροσθέτως, έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της πατρίδας του, για το επερχόμενο ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ