ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραπέζι από τον Αλαφούζο που θέλει να πάει και στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Τραπέζι από τον Αλαφούζο που θέλει να πάει και στο "Γ. Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει την Τετάρτη το τραπέζι στους παίκτες του προκειμένου να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους ενώ σκέφτεται να βρεθεί στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή το βράδυ ώστε να είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παίζει και αυτός... μπάλα πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό καθώς ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με διάφορα τρικ προσπαθεί να συσπειρώσει τους πράσινους και να τους στείλει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα μετά την στήριξη προς το πρόσωπο του Γιάννη Βονόρτα για την αλλαγή εικόνας των πράσινων που έγινε με την συνομιλία που είχε μαζί του την Δευτέρα ήρθε η είδηση πως την Τετάρτη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα κάνει το τραπέζι στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να συσπειρώσει το τμήμα και να δημιουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις για την αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκης", καθώς οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη για το γόητρο αλλά και για να διατηρήσουν τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για να βρεθούν στα play-off της Super League.

Θέλει να πάει στο "Καραϊσκάκης"

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκφράσει την επιθυμία να μεταβεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή κάτι που ειπώθηκε και στα μέτρα ασφαλείας την Τρίτη. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν ο πρόεδρος των πράσινων θα είναι τελικά στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου αλλά έχει εκδηλώσει την πρόθεση ώστε να είναι δίπλα στους παίκτες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ