ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τοτσέ: "Που να βρεις όρεξη για ποδόσφαιρο";

Τοτσέ: "Που να βρεις όρεξη για ποδόσφαιρο";
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Τοτσέ μίλησε για τα όσα συνέβησαν στον ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Τα επεισόδια στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα και τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων.

Το φύλλο αγώνα είναι καταδικαστικό για τους πράσινους που τους περιμένει βαριά "καμπάνα".

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν έστω και ελάχιστα στο παιχνίδι ήταν ο Τοτσέ, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας για την τρομακτική εμπειρία του.

"Υπάρχουν πάντα φωτοβολίδες κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό εδώ. Υπήρξαν στο ντέρμπι μολότοφ και ατυχήματα διαφόρων ανθρώπων. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ έντονη. Πλέον μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολη η συνύπαρξη των οπαδών και των δυο ομάδων", είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και συνέχισε:

"Δεν υπήρξε φόβος για εμάς, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν αρκετά. Η αβεβαιότητα όμως ήταν διάσπαρτη μέσα στο γήπεδο. Τα προβλήματα γίνονται ακόμα περισσότερα για παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποδόσφαιρο".

Για το πως αισθάνεται, τόνισε: "Δεν έχει διάθεση να αγωνιστείς υπό αυτές τις συνθήκες. Πραγματικά δεν αξίζει. Αυτοί που τα κάνουν δεν έρχονται για να δουν αγώνα. Δυστυχώς θα φάμε μείον τρεις πόντους για φέτος και κάποιους από την επόμενη σεζόν".

Τέλος για την εμπειρία του στην Ελλάδα, είπε: "Παρόλα αυτά είναι ευχαριστημένος από την εμπειρία μου στην Ελλάδα. Παίζει αρκετά και ήρθα για να αγωνιστώ στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ