ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τον Μάιο τα νεότερα για τον Λουτσιάνο

Τον Μάιο τα νεότερα για τον Λουτσιάνο

Ο ατζέντης του Λουτσιάνο και ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα συναντηθούν ξανά μετά τη λήξη της σεζόν, για να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τη λήξη της σεζόν θα ξανασυναντηθούν εκ νέου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο ατζέντης του Λουτσιάνο Νέβες, Ντανίλο Σίλβα, για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Στο απογευματινό ραντεβού των δύο αντρών δεν προέκυψε συγκεκριμένη εξέλιξη και απλώς συμφώνησαν να μεταθέσουν τις εξελίξεις σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ επανέλαβε στον Κωνσταντίνου την απαίτηση να εξοφληθεί ο πελάτης του τη δόση του Οκτωβρίου και να μην καθυστερήσει άλλη πληρωμή, πάντα σε σχέση με την ομάδα. Ο Σίλβα τόνισε ότι κατανοεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν δέχεται ο Λουτσιάνο να έχει διαφορετική μεταχείριση συγκριτικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Κωνσταντίνου εξήγησε ότι αυτό δεν συνέβη λόγω του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή, αλλά εξαιτίας των υψηλών αποδοχών του, που ήταν δύσκολο να καλυφθούν στο σύνολο τους. Ωστόσο, δεσμεύτηκε ότι στο μέτρο του δυνατού δεν θα δημιουργηθεί άλλο ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσιάνο θα πληρωθεί ένα ποσό στις επόμενες ημέρες, ενώ θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν. Τον Μάιο, ο Σίλβα θα ταξιδέψει ξανά στην Αθήνα και θα συζητήσει με τον Κωνσταντίνου για τη λύση του συμβολαίου του πελάτη του ή για μία αναπροσαρμογή στις απολαβές του.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι πιο σέξι πρωταγωνίστριες των νέων αμερικάνικων σειρών

Γιατί η χρυσή εποχή της τηλεόρασης δεν αποκλείει επουδενί το οφθαλμόλουτρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24