ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βάρος και πάλι στην τακτική

Το βάρος και πάλι στην τακτική
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου για ακόμη μια μέρα δούλεψε πάνω σε ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης με τους ποδοσφαιριστές του βγάζουν όμορφες φάσεις και ωραία γκολ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια απουσία,αυτή του Στέφανου Κοτσόλη,πραγματοποιήθηκε η ομαδική πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μιστράλ. Ο έμπειρος γκολκίπερ αντιμετώπισε πρόβλημα στα δάχτυλα του ποδιού του (τον χτύπησαν τα παπούτσια) και προπονήθηκε ατομικά.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα, όταν τα καινούρια του παπούτσια τον χτύπησαν , όμως ουδείς περίμενε να εξελιχθεί το πρόβλημα σε τέτοιο σημείο, ώστε να μελανιάσουν κάποια δάχτυλα και να λάβει αντιβίωση τελικά από το ιατρικό τιμ.

Το βάρος και πάλι στην τακτική
INTIME SPORTS

Το βάρος (και)σήμερα από το Γιάννη Αναστασίου έπεσε στη κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη. Οι πράσινοι δούλεψαν με ομάδες σε κύκλους με συνεχή κίνηση και πολλές πάσες.

Ενδιαφέρον παρουσίασε και το κομμάτι εκείνο όπου η μπάλα έφευγε από τα πόδια του γκολκίπερ και έφτανε μέχρι την αντίπαλη περιοχή μέσα από όλες τις γραμμές, όπου και έβγαζαν εναλλάξ σέντρες οι μπακ και οι εξτρέμ της ομάδας. Οι κίνηση των παικτών ανάμεσα σε κίτρινα ανδρείκελα.

Σε ακόμη μια προπόνηση είδαμε όμορφα γκολ. Τα πιο εντυπωσιακά σημειώθηκαν από τους Ντίνα και Λαγό. Ο αμυντικός μέσος του τριφυλλιού “εκτέλεσε” τον Ταμπάκη με σουτ κεραυνό. Ο Ζέκα δεν έχασε την ευκαιρία να φωνάξει “Γκολάρα” με τον Λαγό με αρκετή δόση χιούμορ να ζητάει συγνώμη από τους συμπαίκτες του για το εξαιρετικό τέρμα.

Το βάρος και πάλι στην τακτική
INTIME SPORTS

Κάτι από Νάβας θύμισε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης και ο Κότσαρης εν συνεχεία. Ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αγριογιάννης του έκανε ασκήσεις αντανακλαστικών με μπαλάκια του τένις ενώ δούλεψαν και στις εξόδους τους...

Εκείνος που ακολούθησε με την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα , αλλά αποχώρησε όταν ανέβασαν στροφές οι συμπαίκτες του ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός δούλεψε σήμερα με παρτενέρ τον Γιούσεφ Φος σε ατομικό επίπεδο, κάνοντας μόνοι τους κάποιες ασκήσεις, περισσότερο για να μην χάνει την επαφή του με την μπάλα ο ποδοσφαιριστής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ