ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τανκ της Δαμασκού για τον Παναθηναϊκό

Το τανκ της Δαμασκού για τον Παναθηναϊκό
Σενχαρίμπ Μαλκί

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Σύριος επιθετικός Σενχαρίμπ Μαλκί σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία (videos)

Ο Γιάννης Αναστασίου την περασμένη βδομάδα βρέθηκε σε Ολλανδία και Βέλγιο με σκοπό να κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Έτσι με την ολοκλήρωση της υπογραφής του συμβολαίου του με τους πράσινους θέλει να έχει έτοιμες λύσεις σε θέσεις κλειδιά της ενδεκάδας που χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση.

Μία από αυτές είναι και η επίθεση. Ο Χοσέ Τοτσέ δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που το συμβόλαιο του κρίνεται μεγάλο με τα σημερινά δεδομένα (κοντά στις 500.000 ευρώ) οπότε ο “Ολλανδός” έχει πάρει πάνω του τον αντικαταστάτη του Ισπανού.

Ο 29άχρονος Σύριος επιθετικός της Ρόντα Σενχαρίμπ Μαλκί είναι στην κορυφή της λίστας του Αναστασίου και μάλιστα μπορεί να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ολλανδικός σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Μαλκί έχει... ερωτική σχέση με τα δίχτυα, αφού τα τελευταία δυο χρόνια έχει πετύχει με την Ρόντα συνολικά 41 τέρματα (25 πέρσι, 16 φέτος με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη).

Στην πατρίδα του τον αποκαλούν "τανκ της Δαμασκού" και "τίγρη της Συρίας" λόγω του σωματότυπου και του τρόπου που αγωνίζεται.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως στην Ευρώπη βρίσκεται από το 2002, έχει περάσει για ένα φεγγάρι από τον Πανθρακικό, οπότε δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ