ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ταμείο είναι άδειο

Το ταμείο είναι άδειο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην Τρίπολη για τον αγώνα της 11ης Απριλίου.

Ρευστό δεν υπάρχει και στην ΠΑΕ δεν μπορούν να υπογράψουν ούτε τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές, ούτε καν να εξασφαλίσουν την διαμονή στην Τρίπολη για τον αγώνα της 11ης Απριλίου.

Τα νέα είναι άσχημα για τον Παναθηναϊκό αρχικά στο θέμα των διακανονισμών, μιας και οι Στάμος και Χειμάρας δεν μπορούν να υπογράψουν, γιατί δεν έχουν την εκτελεστική δυνατότητα.

Έτσι μπορεί ο Δημήτρης Γόντικας να πάει σήμερα στην Παιανία και να προσπαθήσει να πείσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού να υπογράψουν αλλά το ζήτημα είναι ποιος θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ, αφού σε μία εταιρία που το ταμείο είναι άδειο, κανείς δεν πρόκειται να πάρει την ευθύνη να υπογράψει σε οικονομικά ζητήματα και αν το πράξει θα έχει και ποινικές ευθύνες.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει ανάγκες ύψους εκ. ευρώ, και συνολικά 6,5 εκ. ευρώ από υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 με την Σετουμπάλ να πιέζει έντονα τους πράσινους για να πάρει τα χρήματα της για την μεταγραφή του Ζέκα.

Όπως αναφέρεται σήμερα και σε δημοσιεύματα η κατάσταση είναι τόσο δραματική μιας και η έλλειψη ρευστού καθιστά αδύνατη την διαμονή της ομάδας στην Τρίπολη για το ματς των δύο ομάδων στις 11 Απριλίου, με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να πάει αυθημερόν για να αποφύγει τα έξοδα, ενώ άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι σε λίγες ημέρες ίσως υπάρξει και πρόβλημα με την τροφοδοσία της Παιανίας!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ