ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Σάββατο η λύση του συμβολαίου του Σίλντενφελντ

Το Σάββατο η λύση του συμβολαίου του Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ένα βήμα πριν το οριστικό της, αίσιο, τέλος έφτασε η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για τον Παναθηναϊκό και όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο.

Πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της Παρασκευής το ραντεβού του μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τους διοικούντες την Ντιναμό Μόσχας με τις δυο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του. Ο "Σίφο" μάλιστα ενημέρωσε σχετικά τους πράσινους και τους έδωσε μάλιστα και διαβεβαιώσεις πως το Σάββατο θα έχει και το σχετικό χαρτί της ελευθερίας του στα χέρια του.

Όπως είναι λογικό οι πράσινοι θα περιμένουν λίγες ώρες ακόμα προκειμένου να δουν τι ακριβώς θα γίνει με την περίπτωση του Κροάτη που βαδίζει προς οριστικό αλλά αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε φυσικά ότι οι πράσινοι ρισκάρουν περιμένοντας το τι θα γίνει με τον "Σίφο" καθώς οι άλλοι υποψήφιοι για την θέση του στόπερ είναι λογικό να μην περιμένουν τον Παναθηναϊκού που χάνει λύσεις και φυσικά αν την τελευταία στιγμή υπάρξει ανατροπή στα δεδομένα, κάτι που τώρα συγκεντρώνει μικρά ποσοστά, θα βρεθούν εκτεθειμένοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ