ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια"

"Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" απολογήθηκαν για τις ανακοινώσεις της 1ης αγωνιστικής με τον Αριστείδη Καμάρα να τονίζει πως "Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" απολογήθηκαν ενώπιον του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα την Πέμπτη (13/9) για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η υπερασπιστική γραμμή των "πρασίνων" ήταν άκρως επιθετική με τον Αριστείδη Καμάρα να δηλώνει χαρακτηριστικά πως " Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια".

Αρχικά, το λόγο πήρε ο νομικός του σωματείου και παλαίμαχος του Παναθηναϊκού, Αριστείδης Καμάρας, ο οποίος τόνισε: " Αν πρέπει να κατηγορηθούμε εμείς τότε πρέπει να κατηγορηθεί και η ΟΥΕΦΑ που στέλνει φακέλους με ύποπτα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια".

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης: " Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου όταν γίνονται τόσα που το δυσφημούν. Αυτοί είναι που έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο. Όταν ακούγονται πρόεδροι στις κασέτες αυτό δεν είναι δυσφήμιση; Όταν ακούγεται ο πρόεδρος της ΚΕΔ να μιλά για στημένους πίνακες και την επόμενη ημέρα παραιτείται και ουδείς εισαγγελέας δεν ασχολείται, τότε αυτό δυσφήμιση δεν είναι;".

Παράλληλα, ο Γιάννης Κάρμης αποσύνδεσε την ΠΑΕ και το σωματείο, κάνοντας λόγο για δύο ξεχωριστές οντότητες: " Δεν έχει σχέση η Παναθηναϊκή Συμμαχία με την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει σύνδεσμος είναι κάτι τελείως ξεχωριστό".

Οι "πράσινοι" εκπρόσωποι κατέστησαν σαφές ότι δεν είναι δυνατό να διώκεται μόνο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει πληγεί όσο κανείς άλλο από το παρασκήνιο, και την ίδια στιγμή ομάδες, που μονίμως ευνοούνται, να παραμένουν άθικτες.

Η απόφαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα αναμένεται σε δέκα μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ