ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Ρούντολφ

Το μήνυμα του Ρούντολφ
INTIME SPORTS

Έτοιμος να αγωνιστεί στο Περιστέρι εμφανίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ρούντολφ Γκέργκελι. Διαβάστε το μήνυμα του Μαγυάρου άσου στο facebook.

Μετά τις δηλώσεις του στην επίσημη παρουσίασή του τονίζοντας πως θέλει να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, ο Ρούντολφ Γκέργκελι θέλησε να στείλει και μήνυμα μέσω της κοινωνικής ιστοσελίδας για το μέλλον του.

Αφού ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση, ο Ρούντολφ Γκέργκελι ανέβασε στο Facebook στην σελίδα που έχει φτιαχτεί για τον ίδιο, την φανέλα του με το νούμερο 71 και μήνυμα ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

"Νιώθω πολύ καλά στην νέα μου ομάδα και χθες τελικά πήρα την δικιά μου φανέλα. Τώρα μπορώ να φτάσω στο 100% και είμαι έτοιμος να κερδίσω.

Εύχομαι σύντομα να γίνω πολύτιμος για την ομάδα", γράφει ο Ρούντολφ και τα Like από κάτω... έπεφταν βροχή.

Το μήνυμα του Ρούντολφ

Έτοιμος για το Περιστέρι

Χωρίς προβλήματα και με μοναδικές απουσίες τους τραυματίες Νίνη και Χριστοδουλόπουλο, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Με τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες (πλην Νίνη και Χριστοδουλόπουλο) στη διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, υπολογίζοντας ακόμα και στον νεοαποκτηθέντα Ρούντολφ Γκέργκελι.

Στιο αγωνιστικό μέρος, της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ