ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού αναμένεται να λάβει χώρα το απόγευμα της Τρίτης (29/03, 17:00) στο ΔΣ της ΠΑΕ. Τι θα γίνει με Πατέρα και μετοχές;

Δύο είναι τα ζητήματα που ουσιαστικά θα απασχολήσουν τα μέλη του ΔΣ.

Το πρώτο είναι το τι θα κάνει τελικά ο Νικόλας Πατέρας, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο ότι θα βρεθεί στο ΔΣ προκειμένου να ανακοινώσει την αποχώρησή του, ενώ το δεύτερο αφορά στο μοίρασμα των μετοχών που θα αφήσει πίσω του ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε ενδεχόμενη αποχώρηση, αλλά και εκείνων που φαίνεται πως θέλει να πουλήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νικόλας Πατέρας θα βάλει τέλος στην παναθηναϊκή του... θητεία, κάτι που προανήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα τον περιμένουν στη γωνία, προκειμένου να του... τα χώσουν γι' αυτήν του την απόφαση.

Μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει και ποια θα είναι η αντίδραση από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Όσον αφορά στις μετοχές που θα αφήσει πίσω του, αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό θέμα συζήτησης στο ΔΣ, για το ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει την κίνηση να τις αποκτήσει.

Βέβαια τίθεται ένα ακόμα θέμα, αφού υπάρχει και το 25% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το οποίο είναι επίσης προς πώληση. Ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει το μπάσιμο ώστε να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στο ΔΣ, το οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε LIVE από το Sport24.gr.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ