ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το... κεφάλι του Βασσάρα ζητά ο Κωνσταντίνου

Το... κεφάλι του Βασσάρα ζητά ο Κωνσταντίνου
INTIME SPORTS

Εξοργισμένος με τον Κύρο Βασσάρα είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά την ανάλυση που έκανε στη φάση του πέναλτι με τον Σεμπάστιαν Λέτο (video).

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, κάλεσε τον πρόεδρο της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (ΚΕΔ), Κύρο Βασσάρα να αντιμετωπίζει ισότιμα όλες τις ομάδες της Superleague.

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας εξοργίστηκε, διαβάζοντας δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο κ.Βασσάρας προχώρησε σε ανάλυση της φάσης του πέναλτι του Λέτο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη σε σεμινάριο διαιτησίας.

" Ένας τόσο μεγάλος παράγοντας όπως ο Βασσάρας που πρέπει να βλέπει ισότιμα τις ομάδες, είναι απαράδεκτο σε σεμινάριο διαιτησίας να δείχνει τη φάση του καθαρού πέναλτι στον Λέτο και να οδηγεί τους διαιτητές στην απόφαση ότι δεν είναι. Και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Λέτο", υποστήριξε ο κ.Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στη SportDay.

" Αν αυτά που γράφτηκαν στις εφημερίδες είναι αλήθεια, πρέπει σήμερα κιόλας να παραιτηθεί, αν όχι πρέπει να το διαψεύσει", κατέληξε.

Θυμηθείτε τη φάση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ