ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: "Δέθηκα με την ομάδα, σας πιστεύω"

Νταμπίζας: "Δέθηκα με την ομάδα, σας πιστεύω"
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της ομιλίας του το μεσημέρι της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης".

Με μια ολιγόλεπτη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μια δεκάλεπτη συνεργασία με τον Λεωνίδα Βόκολο "έκλεισε" το κεφάλαιο Νίκος Νταμπίζας στο τριφύλλι την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων ανέβηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την συνεργασία που είχαν αυτόν τον ενάμιση χρόνο με αρκετούς εξ αυτών εξάλλου να έχουν έρθει στο τριφύλλι επί των ημερών του.

Ο "Ντάμπι" όπως το συνηθίζει ήταν λιγομίλητος και μεταξύ άλλων τους είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε όσοι βρίσκονται έξω από την ομάδα για την δουλειά του.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Δέθηκα με την ομάδα. Περάσαμε δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες καταστάσεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και πιστεύω πως μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της.

Μην ασχολείστε και μην δίνετε σημασία στα όσα λέγονται για το αν έκανα σωστά την δουλειά μου. Εμένα με ενδιαφέρει η άποψη όσων είναι μέσα στην ομάδα και όχι από έξω. Να ξέρετε ότι πάντα προσπαθούσα να περάσω ότι ο καθένας μας είναι κάτω από το κλαμπ γιατί αυτό πιστεύω πως είναι το σωστό».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Νταμπίζα και αυτοί για την συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του από εδώ και στο εξής.

Μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας προς τους πράσινους ο πρώην τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού με δική του πρωτοβουλία θέλησε να συνομιλήσει με τον Λεωνίδα Βόκολο με τους δυο άνδρες να τα λένε στο γραφείο του τελευταίο για περίπου δέκα λεπτά.

Το πιθανότερο είναι πως ο Νταμπίζας ενημέρωσε τον Βόκολο για κάποιες κινήσεις που είχε κάνει και κάποιες εκκρεμότητες που είχε αφήσει θέλοντας να είναι απόλυτα σωστός με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ