ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "αγκάθι" του Λέτο

Το "αγκάθι" του Λέτο
INTIME SPORTS

Στον Σεμπαστιάν Λέτο οφείλονται τα περισσότερα χρήματα και στον Παναθηναϊκό επιχειρούν να καταλήξουν σε συμφωνία μαζί του.

Το μεγαλύτερο "αγκάθι" στις επαφές με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα, ακούει στο όνομα, Σεμπαστιάν Λέτο, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday".

Στον Αργεντινό επιθετικό οφείλονται 600.000 ευρώ, λεφτά που ήταν προγραμματισμένο να του καταβληθούν από τις δόσεις της Nova. Ωστόσο, λόγω της διαμάχης με το συνδρομητικό τα χρήματα δεν έχουν καταβληθεί και ο Λέτο τα διεκδικεί δικαστικά.

Οι διοικούντες προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία με τον ατζέντη του, Φερνάντο Κοσεντίνο, όμως η έλλειψη ρευστού για την καταβολή μιας αποζημίωσης δυσκολεύει τις συζητήσεις.

Ανάλογη είναι η περίπτωση του Κουίνσι, αφού ο Γκανέζος έχει λαμβάνειν πολλά και ο Παναθηναϊκός έχει καταφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ώστε να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ για εξωαγωνιστικές παραβάσεις.

Στον αέρα βρίσκονται ακόμα οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Αντρές Πίντο, οι οποίοι ναι μεν είχαν χαμηλά συμβόλαια, αλλά δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα. Προς το παρόν περιμένουν χωρίς να είναι γνωστό για πόσο θα το κάνουν ακόμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ