ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Σικάγο θέλει τον Μπεργκ

Το Σικάγο θέλει τον Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκονται στο στόχαστρο του Σικάγο το οποίο θέλει να ενισχυθεί στην επιθετική του γραμμή. Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο Sport24.gr ο προπονητής της ομάδας.

Ένα νέο σενάριο ήρθε στην επικαιρότητα σχετικά με το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και αυτή τη φορά αφορά ομάδα από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ με έναν άνθρωπο που βρέθηκε στο στόχαστρο των πράσινων να είναι το κλειδί στην υπόθεση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Με δημοσίευμα του το "ESPN" αποκαλύπτει ότι ο Μπεργκ βρίσκεται στο στόχαστρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σικάγο.

Η ομάδα των ΗΠΑ θέλει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της και έχει ως πρώτο στόχο τον Νέμανια Νίκολιτς. Αμέσως μετά τον Ούγγρο επιθετικό βρίσκεται στη λίστα τους ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού για τον οποίο υπάρχει αναφορά στα κατορθώματα του με την πράσινη φανέλα και όχι μόνο.

Ποιο είναι όμως το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση; Μα φυσικά ο Βέλικο Παούνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής είχε βρεθεί πέρσι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Παούνοβιτς είχε βρεθεί στη χώρα μας και είχε μιλήσει στο Sport24.gr. Μάλιστα, σε ερώτηση που του είχε γίνει σχετικά με το εάν το ταξίδι του σχετίζεται με κάποιο μεταγραφικό στόχο από τη χώρα μας είχε τονίσει: "Η πολιτική της ομάδας μου είναι να μην μιλάμε δημόσια για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Αυτό που λέμε είναι πως αναζητάμε ένα «αφεντικό» εντός και εκτός γηπέδου. Μόλις τον βρούμε, θα χτίσουμε γύρω του την ομάδα. Ψάχνουμε έναν ηγέτη".

Αν μη τι άλλο ο Μάρκους Μπεργκ έχει αποδείξει στη χώρα μας τα ηγετικά του χαρακτηριστικά... Βέβαια, σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος Σουηδός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το νέο του συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ από τι 1/1/2017 και θα έχει ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά ο Παναθηναϊκός θα πάρει το 55% των χρημάτων, το Αμβούργο το 35% και ο Μπεργκ κράτησε το 10% των δικαιωμάτων του.

Τόσα λεφτά μοιάζει σχεδόν αδύνατο να διατεθούν από την ομάδα του Σικάγο αφού έχει ένα από τα πιο μικρά μπάτζετ στο MLS.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ