ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "παγώνει" λόγω Euro ο Χελάντερ

Το "παγώνει" λόγω Euro ο Χελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Χελάντερ πράττει το αυτονόητο για τα συμφέροντα του, μεταθέτοντας τις εξελίξεις στη μεταγραφή του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21.

O Φίλιπ Χελάντερ παρουσιάζεται διστακτικός τις τελευταίες ώρες στο να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού και φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο, προκειμένου, να εξετάσει τις κρούσεις που έχει δεχθεί.

Ορισμένες πληροφορίες τον θέλουν επιφυλακτικό στην προοπτική να μετακομίσει στη χώρα μας, λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων από ένα Grexit, με αποτέλεσμα να επιλέξει την αναμονή στην παρούσα φάση.

Ωστόσο, ο λόγος είναι απλός και έχει αναφερθεί εδώ και καιρό: η συμμετοχή του στο Euro U21, ίσως προσελκύσει μία ομάδα πρώτης "ταχύτητας". Ο Χελάντερ ψάχνει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του και η Μάλμε θέλει να αποκομίσει το μέγιστο οικονομικό όφελος.

Οπότε, είναι απολύτως λογικό, τουλάχιστον μέχρι τις 24/6, που ολοκληρώνεται ο όμιλος της Σουηδίας, ο Χελάντερ να μην αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να περιμένει. Το αν οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα το αποδεχτούν ή θα αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του, είναι μία άλλη συζήτηση.

Στο μεταξύ, ο 23χρονος στόπερ μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη" και ανέφερε: " "Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Είναι τιμητικό μια τόσο μεγάλη ομάδα να μου δείχνει πόσο με θέλει. Ανυπομονώ να κλείσει το θέμα. Πρέπει να συμφωνήσει και η Μάλμε για να φύγω.

Την υπόθεση τη χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Έχω μπροστά μου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εκεί. Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Το μέλλον μου είναι δεδομένα στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, αλλά ίσως να ξέρουμε σύντομα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ