ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Μολέντο και τα συγχαρητήρια του Κουλιμπαλί

Το μήνυμα του Μολέντο και τα συγχαρητήρια του Κουλιμπαλί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, οι Ροντρίγκο Μολέντο και Ουσμάν Κουλιμπαλί εκφράστηκαν μετά το εντυπωσιακό 4-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Το μαχητικό του πνεύμα έδειξε για πολλοστή φορά ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έκανε σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram μετά το εντυπωσιακό 4-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο ματς (όχι σοβαρά), αλλά δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

"Αν ο Θεός βάζει εμπόδια στη ζωή σου, είναι γιατί πιστεύει στην ικανότητά σου να περάσεις πάνω από το καθένα", έγραψε ο Μολέντο, δείχνοντας ότι προχωράει μπροστά και δεν το βάζει κάτω παρά την όποια αναποδιά προκύψει.

Εξάλλου, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θέλησε να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τους Αρκάδες, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του. Σε αυτή εγκωμίασε και τον εξαιρετικό Εμποκού: "Μπράβο παιδιά για το καλό παιχνίδι. Υπέροχη εμφάνιση αδερφέ μου (σ.σ. Εμποκού)".

Bravo guys for this good game great performances my bro @polompoku #foot #panathinaikos #superleague #nike

A photo posted by Coulibaly Ousmane (@ousmanecoulibaly23) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ