ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Tο Mannequin Challenge της Κ17 του Παναθηναϊκού

Tο Mannequin Challenge της Κ17 του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύσσωμη η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού πρωταγωνίστησε σε Mannequin Challenge στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου του τριφυλλιού.

Το Mannequin Challenge εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ομάδες, διάσημοι αθλητές αλλά και απλός κόσμος, παρέες που μένουν ακινητοποιημένοι για μερικά δευτερόλεπτα και ύστερα ποστάρουν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Φυσικά το video της Εθνικής Ισπανίας από τα αποδυτήρια του Wembley μετά την ισοπαλία με την Αγγλία έκανε ακόμα πιο γνωστό το Mannequin Challenge και έβαλε στην "πρίζα" πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές σε συλλόγους όλης της Ευρώπης.

Σιγά-σιγά η τρέλα που ξεκίνησε από την Αμερική και πέρασε στην Ευρώπη έχει έρθει και στην Ελλάδα. Μετά τον Ζευς Ερυθρού και τα πιτσιρίκια της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ήρθε σύσσωμη η ομάδα Κ17 των πράσινων να κάνει Mannequin Challenge μέσα στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου του τριφυλλιού μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ17 έμειναν ακίνητοι για αρκετή ώρα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ζευς Ερυθρού έφερε το Mannequin Challenge στην Ελλάδα!
Mannequin Challenge: Η νέα τρέλα στον αθλητισμό και όχι μόνο
Διαφωνίες στη διαπραγμάτευση για τον Μέλο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ