ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαφωνίες στη διαπραγμάτευση για τον Μέλο

Διαφωνίες στη διαπραγμάτευση για τον Μέλο

Η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato" υποστηρίζει ότι ο Φελίπε Μέλο θα φύγει από την Ίντερ αλλά δεν φαίνεται να καταλήγει σε συμφωνία με τον Στραματσόνι.

Θα φύγει από το Μιλάνο ο Φελίπε Μέλο αλλά δεν πρόκειται να έρθει στην Αθήνα... Αυτό είναι το συμπέρασμα από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato.it, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ.

Το ρεπορτάζ επικαλείται αποκλειστική πληροφόρηση και υποστηρίζει ότι ο Μέλο δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του νέου προπονητή, Στέφανο Πιόλι. Συνεπώς, τον Ιανουάριο θα αποδεσμευτεί από την Ίντερ και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Αναφορικά με την πρόταση του Παναθηναϊκού, το ίδιο ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως έχουν προκύψει διαφωνίες στους όρους της διαπραγμάτευσης που εμποδίζουν την επίτευξη συμφωνίας.

Το προβάδισμα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ έχει η Φλαμένγκο, παρά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της Σαν Πάολο. Ακόμα, η Γιανγκτσού από την Κίνα, καθώς και ομάδες από το Κατάρ και τις ΗΠΑ φέρονται να ασχολούνται με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ