ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ερωτηματικό Κάρλος Ζέκα!

Το ερωτηματικό Κάρλος Ζέκα!
INTIME SPORTS

Η τελική απόφαση του Γιάννη Αναστασίου για τη χρησιμοποίηση του Κάρλος Ζέκα, θα κρίνει το σχήμα, την τακτική και την επάνδρωση της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο "Απόστολος Νικολσΐδης" και οι δύο προπονητές καταστρώνουν τα σχέδια τους.

Στον Παναθηναϊκό, η απόφαση που θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά το σχήμα, την τακτική και την ενδεκάδα, θα εξαρτηθεί από τη θέση που θα χρησιμοποιήσει τον Κάρλος Ζέκα, ο Γιάννης Αναστασίου.

Εάν ο Μάρκους Μπεργκ κάνει τη διαφορά στην επιθετική λειτουργία, ο Πορτογάλος χαφ θεωρείται το βαρόμετρο για την αποτελεσματική αμυντική λειτουργία και η "μηχανή ενέργειας" για τη μεσαία γραμμή.

Στα τελευταία παιχνίδια κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, όμως η λογική υποστηρίζει ότι στο ντέρμπι θα επανέρθει στο χώρο του κέντρου, στο ρόμβο που εφαρμόζει ο Αναστασίου.

Η παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να δώσει τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις, κλεψίματα και pressing. Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε αυτούς τους τομείς και με την απόδοση του, ουσιαστικά δημιουργεί αριθμητικό πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Αναστασίου καταλήξει να τον διατηρήσει ως δεξιό μπακ, τότε είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει παραπάνω παίκτες στη μεσαία γραμμή, για να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο αρχηγός του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ