ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δίδυμο με Σπάχιτς και ο Σίλντενφελντ

Το δίδυμο με Σπάχιτς και ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σχολίασε την προοπτική να συνυπάρξει με τον Βόσνιο στόπερ, Εμίρ Σπάχιτς, στο κέντρο της άμυνας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο έρωτας του προέδρου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ εμπλουτίστηκε εσχάτως με το ενδιαφέρον για τον Βόσνιο στόπερ, Εμίρ Σπάχιτς.

Ο Μάμιτς επιθυμεί να τους δέσει ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της πρωτοπόρου του κροατικού πρωταθλήματος και εξέφρασε δημόσια τη βούληση του!

Η ιστοσελίδα 24sata.hr επικοινώνησε με τον Σίλντενφελντ και τον ρώτησε για την προοπτική να συνεργαστεί με τον Σπάχιτς, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να δηλώνει ότι θα τον ενδιέφερε.

"Έχω ακούσει ότι η Ντιναμό θέλει τον Σπάχιτς και εμένα ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι εξαιρετικό να συνεργαστούμε. Ο Εμίρ είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, θα αποτελέσει μία δυνατή προσθήκη" τόνισε ο Σίλντενφελντ.

Πάντως, η πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς τον Σίλντενφελντ παραμένει ενεργή και σε κάθε ευκαιρία, ο Μάμιτς δείχνει πόσο τον θέλει στην πατρίδα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ