ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το 3o Bazaar του Παναθηναϊκού

Το 3o Bazaar του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργανώνει το 3ο Bazaar με προϊόντα πράσινου ενδιαφέροντος και προσκαλεί τους οπαδούς του Τριφυλλιού να προσέλθουν και να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την ευκαιρία να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές επίσημα προϊόντα της ομάδας, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δίνει η ΠΑΕ στους οπαδούς με τη διοργάνωση του 3ου Bazaar στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός μετά τα δύο πρώτα επιτυχημένα Bazaar και τα πολλά αιτήματα να επαναληφθούν, σας προσκαλεί με χαρά να επισκεφθείτε τη Λεωφόρο σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στην εκδήλωση θα βρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας για να φωτογραφηθούν και ν' ανταλλάξουν ευχές με τους φίλους της ομάδας. Συγκεκριμένα το Bazaar θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι Τριανταφυλλόπουλος και Αναγνωστόπουλος στις 6:00μ.μ., το Σάββατο οι Ντίνας και Καρέλης στη 1:30μ.μ. και την Κυριακή οι Νάνο, Ζέκα και Μέντες στη 1:00μ.μ.

Από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς κλείνει εορταστικά και με μεγάλες ευκαιρίες για όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί τη Θύρα 12 της Λεωφόρου, όπου θα βρει είδη adidas, δώρα και αξεσουάρ στο συμβολικό κόστος του 1 έως 13 Ευρώ!

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -60% σε διάφορα προϊόντα της adidas που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ