ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τον προβληματίζει η "προίκα"

Τον προβληματίζει η "προίκα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζει, πάνω-κάτω, για τα οικονομικά ανοίγματα της ΠΑΕ και το ύψος των χρεών αλλά προβληματίζεται για τα δάνεια που έχει πάρει η πράσινη ΠΑΕ και τις προεισπράξεις που έχουν γίνει για να καλυφθούν τα υπάρχοντα χρέη του τριφυλλιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι την Πέμπτη στην συνάντηση που πλέον περιμένει με αγωνία όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού.

Όλοι περιμένουν να μάθουν ποια είναι η πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και ποιες οι σκέψεις του για την είσοδο του στην πράσινη ΠΑΕ αλλά φυσικά αυτός που θα τα μάθει πρώτος είναι ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως είναι λογικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε θέση να γνωρίζει, έστω και στο περίπου, το άνοιγμα της πράσινης ΠΑΕ. Είναι κάτι για το οποίο άλλωστε έχει μιλήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ είναι λογικό με τις συνεχής μειώσεις που γίνονται σε μπάτζετ και σε περικοπές συμβολαίων αυτό να πέφτει και να μην ανεβαίνει.

Βέβαια όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και με τον οικονομικό έλεγχο που σίγουρα θα ζητήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο "συμπαίκτης" του ενόψει της εισόδου του στον Παναθηναϊκό.

Δάνεια, προεισπράξεις, διακανονισμοί

Αυτά που δεν γνωρίζει με ακρίβεια ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και τα οποία τον προβληματίζουν σαφώς και σίγουρα θέλει να μάθει τι και πως είναι τι γίνεται με τα δάνεια που έχει πάρει η πράσινη ΠΑΕ ή προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος με σκοπό χρήματα που επενδύθηκαν στο τριφύλλι η καλύτερα κάλυψαν κάποια υπάρχοντα χρέη.

Επίσης ο Γιαννακόπουλος θέλει να μάθει και για τις προεισπράξεις που έχει κάνει η ΠΑΕ σε συμφωνίες της με χορηγούς, ΟΠΑΠ, NOVA και όποιον άλλο προκειμένου να γνωρίζει και ποια θα είναι τα έσοδα των πράσινων το επόμενο διάστημα από τους χορηγούς που αποτελούν βασική πηγή εσόδων σε κάθε ΠΑΕ και μπορεί να επιβαρύνουν στο μέλλον.

Φυσικά θέλει να μάθει και για τους διακανονισμούς που έχουν γίνει με τους παίκτες στους οποίους οφείλει το τριφύλλι καθώς κάποιοι μπορεί να πάνε και σε βάθος τετραετίας, όταν μιλάμε για 48 δόσεις.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν πλέον στο ραντεβού των δυο ανδρών το οποίο θα γίνει την Πέμπτη και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να πούμε και να γράψουμε σαφώς πολλά περισσότερα.

Κλειστά χαρτιά

Στην διάρκεια της Δευτέρας τώρα, πρώτη εργάσιμη μετά το Σαββατοκύριακο, και την βόμβα που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ βρέθηκε σε αρκετά μίτινγκ των επιχειρήσεων του αλλά δεν θέλησε να πει ούτε κουβέντα για τον Παναθηναϊκό. Όσοι τον ρώτησαν δεν έπαιρναν καμία απάντηση με τον ίδιο να έχει εκείνη την ώρα το μυαλό του μόνο στις επιχειρήσεις του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι την συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ