ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για Πέμπτη το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Πάει για Πέμπτη το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Για την Πέμπτη πάει τελικά το ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο αναφορικά με την πρόταση του πρώτου για να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δυο πλευρές συνομίλησαν, μέσω τρίτων, και η κατεύθυνση που δόθηκε είναι να οριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η συνάντηση με τους δυο προέδρους της ΚΑΕ και της ΠΑΕ να τα λένε άμεσα.

Η πρώτη πληροφόρηση την Κυριακή το βράδυ έλεγε για ραντεβού που θα γινόταν την Παρασκευή αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλει τρέξει τις εξελίξεις και μια μέρα και όπως όλα δείχνουν το ραντεβού θα γίνει την Πέμπτη.

Στην συνάντηση που θα έχουν οι δυο άντρες θα τεθούν επί τάπητος η πρόταση του Γιαννακόπουλου, η επιθυμία του για διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο και βέβαια η διαφωνία του να αναλάβει το άνοιγμα της ΠΑΕ. Το τελευταίο είναι κρίσιμο σημείο, γι ' αυτό άλλωστε το βράδυ υπήρξε και δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου με την οποία προσπάθησε να χαμηλώσει τον (αυθαίρετο) πήχη των 120εκ. που έπαιξε χθες κατά κόρον στα ελληνικά ΜΜΕ.

Μια λογική κίνηση αφού τέτοια ποσά δημιουργούν "επικοινωνιακές" υποχρεώσεις που δεν θέλει να επωμιστεί σε αυτή τη φάση -και προτού ξεκαθαρίσει το τοπίο- το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν αποκλείεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τις επόμενες μέρες να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά, για να δει πως μπορεί να μπει και στην «μάνα του λόχου» με την οποία η οικογένεια Γιαννακόπουλου είχε πάντα ιδιαίτερες σχέσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ