ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι συνδέει Μάλαγα και Παναθηναϊκό

Τι συνδέει Μάλαγα και Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία που συνδέουν την Μάλαγα και τον Παναθηναϊκό που θα βρεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη το βράδυ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45 NET)

Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρει το εμπόδιο της Μάλαγα και πριν λίγες ημέρες είχαμε κάνει ένα θέμα για την κακή παράδοση των πράσινων απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

Αυτή τη φορά θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και θα σας παρουσιάσουμε μικρές ιστορίες με ενδιαφέρον, που συνδέουν μεταξύ τους τους δυο συλλόγους.

Να θυμίσουμε πως και οι δυο ομάδες θέλουν την πρόκριση για να ανασάνουν οικονομικά, ενώ το γήπεδο της Μάλαγα αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

--- Το 2010 η Μάλαγα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς με τον σεΐχη Νασέρ Αλ-Θανί να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου και να φέρνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ως προπονητή. Ο πορτογάλος άντεξε μόλις πέντε μήνες, αφού απολύθηκε.

--- Μία από τις μεταγραφές του Φερέιρα ήταν ο Κουίνσι Οβουσού, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την Μάλαγα. Και οι δυο λοιπόν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους.

--- Ο Μαρέσκα ως παίκτης του Ολυμπιακού έχει δυο νίκες επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι.

--- Ο Ζούλιο Μπαπτίστα ήταν παίκτης της Σεβίλης όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0, ενώ υπήρξε αντίπαλος των πράσινων και με την Ρόμα, η οποία ηττήθηκε δυο φορές με τον Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει μάλιστα.

--- Ο Ντεμικέλις έχει σκοράρει εναντίον της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010, με τους Κατσουράνη, Σπυρόπουλο, Βύντρα να βρίσκονται στην ενδεκάδα, ενώ το 2004 στο EURO ο Γιούρκας πήρε το πέναλτι επί της Ισπανίας στην οποία αγωνιζόταν ο Χουακίν.

--- Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ήταν συμπαίκτης με το Ιγκνάσιο Καμάτσο στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τώρα θα είναι αντίπαλοι.

--- Μπουμσόνγκ και Τουλαλάν ήταν επίσης συμπαίκτες στην Λιόν και στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

--- Βιτόλο και Τοτσέ έχουν αγωνιστεί σε εννέα ισπανικές ομάδες πριν πάνε στον Παναθηναϊκό!

Εσείς διαβάστε: Χριστοδουλόπουλος στην κορυφή, Φερέιρα: "Η Μάλαγα έχει προβάδισμα", Πελεγκρίνι: "Μεγαλύτερο όνομα ο Παναθηναϊκός", Πελεγκρίνι: "Μεγαλύτερο όνομα ο Παναθηναϊκός", Ο διπλός "σύνδεσμος" Μάλαγας - ΠΑΟ, Δυσαρέσκεια σε ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Ανατολάκη, Ραντεβού Αλαφούζου με οργανωμένους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ