ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι είπε ο Αλαφούζος για Λέτο, ΑΜΚ και το δάνειο

Τι είπε ο Αλαφούζος για Λέτο, ΑΜΚ και το δάνειο
INTIME SPORTS

Ποιες είναι οι σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου για τον Σεμπαστιάν Λέτο; Τι συμβαίνει με την ΑΜΚ και το δάνειο; Διαβάστε τα όλα στο Sport24.gr...

Τα πιο ωραία πράγματα μετά από μια Γενική Συνέλευση ή ύστερα από οποιαδήποτε συνάθροιση λέγονται μετά το τέλος της στα πηγαδάκια που δημιουργούνται ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

'Ετσι και την Παρασκευή μετά την λήξη της Γ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" αρκετά μέλη ήταν αυτά που πλησίασαν τον Γιάννη Αλαφούζου για να του μιλήσουν, να τον ρωτήσουν κάτι και να του εκθέσουν τις απόψεις του.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε αρκετά και ενδιαφέροντα μιλώντας για τον Λέτο, για την επόμενη Α.Μ.Κ. μετά από αυτή που λήγει στις 4/1 αλλά και το δάνειο που θα πάρει η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Η πρόταση σε Λέτο

Σε ότι έχει να κάνει με τον Αργεντινό άσο, ένα θέμα που καίει τους πράσινους ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως οι πράσινοι μπορούν να ρίξουν στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έναν νόμο που λέει ότι αν ένας παίκτης είναι μακροχρόνια τραυματίας (έχοντας ξεπεράσει ένα σχετικό χρονικό διάστημα) μπορούν να καταγγείλουν μονομερώς τη συνεργασία των δυο πλευρών και να υπάρξει διακοπή συμβολαίου. Βέβαια εν συνεχεία η πλευρά του παίκτη θα μπορούσε να αίρει κάποιες απαιτήσεις.

Όπως σημείωσε βέβαια ο Γιάννης Αλαφούζος πρόθεση της ομάδας είναι να μην φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά να μπορέσουν να τα βρουν και ο Λέτο αν δεχτεί την πρόταση των πράσινων να παραμείνει στο Τριφύλλι και για άλλα χρόνια με βάση βέβαια τα νέα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ σημείωσε ότι για τον Λέτο δεν ισχύει ο όρος που είπε και στην Γενική Συνέλευση ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα από 300.000 συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστές. Όπως τόνισε για παίκτες της αξίας του Λέτο θα γίνεται και η υπέρβαση.

Νυν και νέοι μέτοχοι

Σε ερώτηση που του έγινε για αν έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τους υπόλοιπους μετόχους ότι θα μπουν στην Α.Μ.Κ. που θα ακολουθήσει αυτή του Φειζάλ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: "Μα και πριν από την πρώτη είχα πάρει και τελικά δεν μπήκαν όλοι. Ίσως να μπουν, ίσως όχι. Έχω μιλήσει με αρκετούς εξ αυτών". Ο Γιάννη Αλαφούζος τώρα σημείωσε πως έχει κάνει και κάποιες επαφές με ανθρώπους που δεν είναι νυν μέτοχοι στον Παναθηναϊκό τους οποίους όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει όμως.

Το δάνειο και οι εγγυήσεις

Σε ότι έχει να κάνει με το δάνειο που θα πάρει η Παναθηναϊκή Συμμαχία σημείωσε και πάλι πως το δάνειο ύψους μέχρι 7,5 εκ. ευρώ θα το πάρει το "Σωματείο" και πουθενά δεν θα επιβαρυνθεί ο Παναθηναϊκός καθώς θα υπάρξουν εγγυητές οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι αν δεν τηρούνται οι όροι του δανείου. Μάλιστα τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό η τράπεζα θα μπορούσε να κατασχέσει μόνο τις μετοχές της ομάδας και τίποτα άλλο.

Πρόσθεσε βέβαια ότι ακόμα η "Συμμαχία" δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία τράπεζα και πως ίσως να είναι και μικρότερο των 7,5 εκ. ευρώ ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες και κάποιες άλλες κινήσεις που κάνουν οι πράσινοι για την εισροή χρημάτων οι οποίες όμως δεν γίνονται γνωστές.

Ο Αλαφούζος έκατσε για τουλάχιστον μια ώρα μετά το τέλος της Γ.Σ. στην Λεωφόρο και συζητούσε με τους φίλους του Παναθηναϊκού για όλα όσα τους απασχολούσαν και τον ρωτούσαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ